Pritožbe

Pritožbe

V primeru, da ste nezadovoljni s katerim koli vidikom naše storitve, nam to sporočite. Stopnja poškodovanih oziroma izgubljenih pošiljk, poslanih preko GLS-ja, je zelo nizka, saj je za naše podjetje zanesljivost prvotnega pomena. V primeru, da kljub temu niste zadovoljni z našo storitvijo, nam le-to sporočite. Pritožbo lahko oddate s kontaktnim obrazcem prko spleta, ali pa pokličete našo podporo uporabnikom.

Za obravnavo vaše pritožbe potrebujemo številko paketa, brez le-te vam žal ne bomo morali pomagati.

Pritožbe nad Paketnimi trgovinami lahko tako kot ostale pritožbe oddate preko kontatktnega obrazca ali pa pokličete našo podporo uporabnikom.


Kaj naj storim, če je moj paket poškodovan?

Pošiljatelj je odgovoren za pravilno pakiranje blaga. Če na paketu vidite zunanje poškodbe, na primer luknjo v škatli, lahko zavrnete prevzem. GLS bo paket nato vrnil v depo in pošiljatelja obvestil o pritožbi.

V primeru vidne poškodbe paketa ali embalaže lahko vsebino paketa preverite ob dostavi. Dostavljavec to zapiše v poročilu, ki ga pripravi skupaj s prejemnikom.

Če sprejmete paket, ki je videti nepoškodovan, vendar odkrijete, da je vsebina poškodovana, ko ga odprete, se pritožite pošiljatelju. GLS namreč ne more in ne sme preverjati vsebine poslanih paketov. Tajnost poštnih pošiljk velja tudi za GLS.


Splošni pogoji poslovanja
 ver.: 24.07.15.02